HANNE'S RENGØRING APS

Trappevask

Hold Opgange og Virksomheder Skinnende Rene​

Når det kommer til at holde opgange og virksomheders fællesområder pæne og rene, kan det være en udfordring, 

som de færreste ønsker at tage på sig selv. Trapper bliver hurtigt beskidte og slidte, da de dagligt udsættes for intensiv brug og trafik.​

Støv, snavs, og skidt fra sko samler sig hurtigt, og uden regelmæssig rengøring kan trapperne hurtigt komme til at se snavsede og upassende ud. Her træder vores professionelle trappevask-tjenester til, så du slipper for besværet og kan nyde synet af flotte, rene trapper.

Vi har stor erfaring med at holde trapper og opgange i topform. Vores dedikerede team af rengøringsassistenter sørger for, at hver eneste trappe og hver eneste afkrog bliver rengjort grundigt og effektivt. Vi benytter os af professionelle rengøringsmidler og udstyr, der sikrer, at alt snavs og skidt bliver fjernet, samtidig med at vi beskytter overfladerne og forlænger deres levetid. Vores metode inkluderer ikke blot en overfladisk rengøring, men en dybdegående vask, der fjerner indgroet snavs og pletter, og efterlader trapperne skinnende rene og sikre at bruge.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores trappevask-tjenester og få et uforpligtende tilbud. Lad os tage hånd om rengøringsbyrden, så du kan nyde synet af skinnende rene trapper hver dag. Vores venlige og kompetente team står klar til at hjælpe dig med at holde dine trapper og fællesområder i bedste stand​

Få en Skinnende Ren Oplevelse - Kontakt Os i Dag!

Er du klar til at opleve rengøring på et helt nyt niveau? Lad vores professionelle team tage sig af alt det hårde arbejde, mens du nyder en pletfri og frisk atmosfære. 

Vi tilbyder skræddersyede rengøringsløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Der er ikke det rengøringsprojekt, vi ikke kan klare, og vi specialiserer os derfor, foruden rengøring i det private hjem, i erhvervsrengøring, rengøring efter flytning eller håndværkerbesøg m.v.

Kontakt os

Hanne's Rengøring ApS

Telefon: 21 25 83 85

E-mail: info@hannesrengoering.dk

Merkurvej 4

4200 Slagelse

Se rutevejledning

CVR-nummer: 38721976